reede, juuni 12, 2015

3.b klassi sisukas, saavutusterohke ja rõõmus kooliaasta.

Kui 3.b õpilased sügisel kooli jõudsid, oli digipööre juba alanud. See oli kõikidele suur rõõm, kuna nutiseadmetest said õppevahendid ja neid võis iga päev kooli kaasa võtta ning tundides info otsimiseks, harjutamiseks ja teadmiste kontrollimiseks kasutada. Meie tunnid muutusid aina põnevamaks ja neid käisid vaatamas nii teiste koolide õpetajad kui ka ajakirjanikud. Uusi keskkondi avastades koostasid õppematerjale nii õpetaja kui ka õpilased.
 Osalesime väga edukalt ka erinevates projektides: „Küünlaümbriste kogumine“, „MateTalgud“, „Tähekese e-viktoriin“, „Tere kevad 2015“, „Lote joonistusvõistlus“ - saime läbi nende palju uusi teadmisi, oskusi ja koostöökogemusi. Väga vahvad olid ka õuesõppepäevad LoTeh majas, e-õppepäevad, osalemine kooli üritustel, klassiõhtu, näitemänguga esinemine, jüriöö jooks, teatris käimine, spordivõistlustel osalemine jne
Sellel aastal koostasime ja kandsime ette põneva uurimustöö „Minu pere koolilood“, läbisime ujumiskursused ja jalgratturi koolituse ning omandasime jalgratturi juhiload. Tegus ja põnev aasta lõppes ekskursiooniga Paidesse – Kilplalasse, kus said meist kõigist vannet andes kilplased ning järgmisel aastal hakkame kilplase kombel ilma ennustama tüdrukute patsidega=)
 Veel sõitsime Soomaale õpetajale külla, kus ootas meid Hendrik leivaga ja Mia muside ja mängulustiga: saime sõita paadiga, valmistada pajupille, matkata rabas, uurida jõeelu ning grillida vorste ja vahukomme. Oli see vast tegus kooliaasta. Aitäh ka kõikidele peredele meie tegemistes kaasa löömise eest. 3.b on endiselt PUHAS RÕÕM=)
 Kokkuvõtte õpilaste kirjutistest tegi õpetaja Tiiu
Rõõmsat suve kõikidele, puhake ja kosuge=)

Kommentaare ei ole: